Wijnspijsdiner

Wijnspijsdiner op 15 november in Lage Vuursche

Kiwanis Hilversum-Baarn, Laren en Het Gooi

Samen met Kiwanis Hilversum-Baarn en Laren organiseert Kiwanis Het Gooi het Wijnspijsdiner voor kinderen die in nood verkeren. De opbrengst gaat dit jaar naar de Stichting Kinderen in Nood in Bussum, die zich momenteel vooral richten op de kinderen in Oekraïne. 

Save the date 
- woensdagavond 15 november Wijnspijsdiner in Lage Vuursche
- zaterdagmiddag 25 november Wijnproeverij in Laren

Wijnspijsdiner 
In restaurant De Kastanjehof is ieder jaar het Wijnspijsdiner. Op woensdag 15 november wordt het zes gangendiner gecombineerd met een door de Kiwanis clubs geselecteerde passende wijnen. Ieder jaar weet de chef-kok van De Kastanjehof zichzelf weer te overtreffen met smaakvolle herfstgerechten.
Kom samen met je partner, vriend of vriendin. Neem ook je vrienden mee. Zij zijn van harte welkom op deze sfeervolle Kiwanisavond. Opgeven kan tot 10 november. Wees er op tijd bij ivm het aantal plaatsen.
Het zesgangen diner inclusief bijpassende wijn bedraagt € 60 per persoon. Hiervan gaat tenminste € 10 naar het goede doel. U bent welkom vanaf 18 uur en om 19 uur gaan we aan tafel. 

Tip: overnacht in de sfeervolle nieuwe hotelkamers van De Kastanjehof
Het adres: Kloosterlaan 1, 3749AJ Lage Vuursche.

Ik diner mee. 


Het goede doel 
Dit jaar is het goede doel de Stichting Kinderen in Nood uit Bussum. Onder het motto: 'Geen enkel kind zou in armoede mogen leven' rijden zogenaamde 'vrije rijders ieder jaar voor eigen rekening en risico met hun busje of vrachtwagen naar Hongarije, Roemenië of Polen. De stichting zet zich in voor kansarme kinderen, gezinnen en hulpbehoevenden die in nood verkeren. 

/imagecache/lg/uploads/2023/10/kindereninnood-1.jpg



Deel deze post