Running diner Kiwanis

Kiwanis Running diner groot succes

Kiwanis Het Gooi

Op woensdag 28 februari werd alweer het derde Running Dinner georganiseerd door Kiwanis Het Gooi. De gasten die zich voor het diner hadden aangemeld verzamelden traditioneel bij Mauve in Laren. Na een korte toespraak van voorzitter Marjolein Koolhof en een toelichting van Patricia Ulrici over het goede doel van dit jaar, kreeg iedereen de Runningdiner kaart met daarop de route en de te bezoeken restaurants.

Goede doel
De opbrengst van het Kiwanis Running Dinner gaat voor de helft naar de deelnemende restaurants en voor de andere helft naar het goede doel. Dit keer was dat IMC Weekendschool ON TOUR. voor het project Sinfonietta voor de aanschaf van muziekinstrumenten. Zij ontvangen € 1.250,- van Kiwanis Het Gooi. 

Verrassende tafelgasten
Het gezelschap aan tafel wisselde per gerecht, net als dat iedere deelnemer na iedere gang een korte wandeling moest maken naar het volgende restaurant, waarbij de grootste verrassing telkens is: met wie tafel ik dit keer? Om vervolgens te genieten van goede, interessante gesprekken en het heerlijks dat werd voorgeschoteld.

/imagecache/lg/uploads/2024/03/running-diner-3.jpg

Deelnemende restaurants
Aan het running diner deden dit jaar met veel enthousiasme tien deelnemende restaurants uit Laren mee. Zij zien de culinaire gasten van Kiwanis graag komen. Dat was te merken aan het warme welkom en de heerlijke gerechten die iedereen kreeg voorgeschoteld. Het ene was nog lekkerder dan het andere. En werden stuk voor stuk prachtig gedecoreerd opgediend.

/imagecache/lg/uploads/2024/03/running-diner-5.jpg

 

Deel deze post